Trubači Zagreb 063 290 293

Trubači i tradicija na proslavama

Muzika je sastavni deo naših života, a trubači su neizostavni deo svakog dobrog slavlja. Truba je od davnina jedan od omiljenih muzičkih instrumenata na proslavama širom Hrvatske i inostranstva. Trubači često uveseljavaju goste na prvim rođendanima, krštenjima, veridbama, svadbama, punoletstvima i drugim proslavama na kojima se veselimo sa ljudima koje volimo.

trubaci zagrebtruba

 

Proslave u Zagrebu uz trubače

Ukoliko živite u Zagrebu ili u ovom gradu prelepih trgova i parkova, neverovatno velikog broja klupa smeštenih kraj zelenih površina, gradu bogate i zanimljive istorije, prirodnih lepota i kulturnih znamenitosti, gradu sporta, kao i mnogobrojnih manifestacija i lokala smeštenih u centru grada, želite da organizujete neku lepu i veselu proslavu uz trubače, mi smo tu da vam pomognemo oko toga.

Železnica koja se nalazi u središtu poznatih trgova i parkova, kao i otvorena kapija na grbu grada, poželeće dobrodošlicu Vama i svakom Vašem gostu ukoliko u Zagreb dolazite iz nekog drugog mesta. U slučaju da već živite ovde, onda samo trebate da pronađete savršeno mesto za proslavu na kojem ćete da uživate uz najbolje zagrebačke trubače, koje možete angažovati i putem našeg sajta.

Trubači Zagreb

Mi vam nudimo veliki izbor profesionalnih trubača po povoljnim cenama. U zavisnosti od vaših želja i planova, pronaći ćemo trubački orkestar koji se najbolje uklapa u vašu zamisao. Koji god trubački orkestar odaberete za vašu proslavu u Zagrebu, garantujemo vam odličan provod. Naši trubački orkestri već dugi niz godina nastupaju na proslavama širom Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Austrije, Nemačke, kao i u mnogim drugim državama i gradovima. Tokom godina stekli su veliko muzičko iskustvo i za tren oka moga da naprave atmosferu za pamćenje.

 

Organizovanje trubačkih orkestara za proslave – TRUBACI Zagreb

Uz naše trubače, učesnike poznatog Sabora trubača u Guči, o vašoj proslavi pričaće se još dugo vremena nakon toga. Trubači koji su vam na raspolaganju putem našeg sajta umeju pesmom da pogode emotivnu žicu kako slavljenika, tako i svakog gosta na vašoj proslavi. Uživaćete uz kola i bećarce, pesme Kiće Slabinca, Zlatnih dukata, Miroslava Ilića, Miše Kovača, Mladena Grdovića i još mnogo drugih pesama po vašoj želji. Kakvu god proslavu da organizujete nećete pogrešiti ukoliko deo te vaše proslave budu i naši trubači. Ako smo vas zainteresovali i ubedili da nas angažujete, pozovite nas ili nam pošaljite poruku na mail koji se nalazi u nastavku teksta.

Organizujte trubace Zagreb kako bi vasu proslavu obelezili na pravi nacin!

Pogledajte savete pri odabiru trubaca

admin
menadzer.trubaca@gmail.com